ACHIZITII PUBLICE

Achizitiile publice reprezinta unul dintre domeniile de expertiza - cheie ale CABINETULUI CS, iar activitatea de consultanta  pentru Clientii nostri este sustinuta de activitatea publicistica si de participarea in cadrul seminariilor de profil. Acordam asistenta si reprezentare legala in organizarea si participarea in cadrul procedurilor de atribuire, a contractelor de achizitii publice;  realizarea contactelor cu autoritatile contractante, consultanta juridica la momentul realizarii ofertei de participare; analiza situatiei juridice dupa momentul licitatiei si Redactarea procedurilor de contestare si reprezentare in fata Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor - C.N.S.C. si a instantelor judiciare pentru solutionarea litigiilor.

Clientii nostri activeaza in cele mai variate domenii: domeniul serviciilor, al lucrarilor in constructii si al livrarilor de produse. Datorita expertizei si in domeniul Contractelor FIDIC suntem in masura sa analizam aspectele esentiale ale Documentatiilor de atribuire si sa le supunem controlului C.N.S.C.


CABINETUL CS  va ofera consultanta de specialitate in acest domeniu prin realizarea urmatoarelor activitati: reprezentarea in relatiile cu autoritatile contractante; redactarea si negocierea Contractelor de asociere cu alti participanti la procedura de achizitie publica; consultanta juridica la intocmirea Ofertei de participare; redactarea contestatiilor la Documentatia de atribuire, desfasurarea sau rezultatul procedurii de achizitie publica; asistarea si reprezentarea in fata Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor, precum si in fata instantelor de control judiciar pentru solutionarea litigiilor in materie de achizitii publice.

Pe baza informatiilor disponibile in Sistemul Electronic de Achizitii Publice - SEAP si a actelor transmise via e-mail/fax suntem in masura să transmitem clientilor nostri in cel mai scurt timp o analiza preliminara, oriunde acestia s-ar afla. De asemenea, datorita Sistemului de Semnatura Electronica Digitala, suntem in masura sa procedam la inregistrarea contestatiilor la CNSC si prin intermediul corespondentei prin e-mail.

La cererea Dvs. expresa suntem in masura sa va transmitem Oferte prin care sa aveti posibilitatea sa testati calitatea serviciilor noastre in domeniu, si pe baza carora sa va formati convingerea ca reprezentam solutia adecvata  in rezolvarea problemelor Dvs.