CONSTRUCTII & ENGINEERING

Suntem in masura sa consiliem clientii asupra tuturor aspectelor, contencioase si necontencioase privind domeniul Constructiilor civile, al achizitiilor publice ce au ca obiect constructiile civile, al proiectarii, de la structurarea proiectului, la determinarea strategiei achizitiei, redactarea si negocierea tuturor aranjamentelor contractuale (precum cele privind sprijinul financiar, garantiile constituite, contractele de concesiune, asocieri, subcontracte, sprijin tehnologic si/sau experienta, scrisorile de garantie etc.).

Avem experienta folosirii principalelor forme ale contractelor de constructii folosite pe plan international, incluzand formele standard ale contractelor F.I.D.I.C.. si a furnizarii de consultanta catre contractori, consultanti, dezvoltatori, precum si prin negocierile cu autoritatile publice, pregatirea documentatiilor si implementarea acestora in cadrul proiectului.

Cu scopul de a evita disputele si costurile pentru suportarea unui litigiu, recomandam clientilor nostri determinarea exacta a obiectivelor acestora cu ocazia redactarii contractelor de constructii si a subcontractelor, in cadrul negocierii aranjamentelor contractuale, a angajarii serviciilor de arhitecti/ingineri. De asemenea, consultanta noastra vizeaza interpretarile diferitelor clauze contractuale ce se pot ivi in cadrul disputelor, analiza cererilor, mecanismele de garantie, asigurare, scrisorile de garantie bancara si negocierile pentru stingerea disputelor ce se pot ivi in derularea contractului.

Expertiza in acest domeniu se bazeaza pe cursurile de pregatire in domeniul Contractelor FIDIC, Managementul de solutionare a revendicarilor, aplicatiile in domeniul Achizitiilor publice, negocierile in redactarea contractelor si solutionarea disputelor.